LVK viert 4x11-jarig bestaan met ‘Jubileum-Toer’

Print
LVK viert 4x11-jarig bestaan met ‘Jubileum-Toer’

LVK winnaar 2019 Hoondervel. Afbeelding: DE LIMBURGER / PETER SCHOLS

/ Guttecoven / Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Hulsberg / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Urmond / Heel -

Stichting LVK bestaat in 2020 precies 4x11 jaar. Dit jubileum wordt gevierd met een ‘4x11 Jubileum-Toer’. Op 25 en 26 januari trekt het bestuur van het LVK met een groot gevolg door Limburg.

Op elf plaatsen in de provincie verzorgen carnavalsartiesten een optreden. Op het podium staan prominente LVK-deelnemers, plaatselijke (oud)-winnaars, finalisten en deelnemers.

Het LVK-bestuur reikt daarnaast in iedere plaats een speciale onderscheiding uit aan diegene die zich in de afgelopen 44 jaar in die plaats bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de vastelaovesmuziek. De plaatselijke carnavalsverenigingen zijn gevraagd om daarvoor kandidaten voor te dragen.

Zaterdag 25 januari start de caravaan in Guttecoven om via Meerssen, Hulsberg, Geleen en Urmond in Heel af te sluiten. Op 26 januari doet de tour Haelen, Baarlo, Venlo, Grubbenvorst en Veulen aan.

Meer info op: www.stichtinglvk.nl