Vier doden bij schietpartij in bar in Kansas City

Print
Vier doden bij schietpartij in bar in Kansas City

Afbeelding: iStock

Een schutter heeft in een bar in Kansas City een bloedbad aangericht. In totaal zijn negen mensen neergeschoten, van wie er vier zijn overleden, meldt de politie van de Amerikaanse stad. Er is nog niemand opgepakt.

De schietpartij brak uit om 01.27 uur lokale tijd in de bar Tequila KC, aldus politiewoordvoerder Thomas Tomasic. Een verdachte stapte de bar binnen en opende het vuur, laat de politie aan de Amerikaanse nieuwszenders CNN en NBC weten. Vier mensen stierven in de bar, de vijf gewonden zijn opgenomen in het ziekenhuis. Hun toestand is stabiel.

De politie vond kogelhulzen van een handvuurwapen, maar het is nog niet duidelijk of er één of meerdere schutters bij de schietpartij betrokken. Het zou gaan om een privébar waar alleen leden naar binnen mogen. De politie zegt nog geen goede omschrijving van een mogelijke dader of daders te hebben.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen