Laatste Miljoenenjacht sluit af met record voor SBS6

Print
Laatste Miljoenenjacht sluit af met record voor SBS6

De kijkcijfers voor het naar SBS6 verhuisde Miljoenenjacht groeien. Afbeelding: AD/ANP Kippa

De kijkcijfers voor het naar SBS6 verhuisde Miljoenenjacht groeien. Zondag keken er 1,68 miljoen kijkers naar de voorlopig laatste aflevering van de spelshow van Linda de Mol. Dat is tot nu toe de hoogste score voor het programma op de nieuwe zender, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Vorige week keken er iets minder mensen naar Miljoenenjacht: 1,64 miljoen.

Miljoenenjacht was zondag op prime time ook het best bekeken programma. Het won de strijd om de kijker van RTL 4 en NPO 1 die eveneens goed scoorden met respectievelijk Expeditie Robinson en Onze boerderij. Beide programma’s kwamen uit op een kijkerspubliek van zo’n 1,5 miljoen mensen.

Later op de avond waren de meeste kijkers voor RTL 4 met een nieuwe aflevering van Familie Kruys (885.000 kijkers). NPO 1 volgde met 720.000 voor Nick en Simon: The Dream, terwijl SBS6 het met 495.000 belangstellenden moest doen voor Flirty Dancing.

Haast traditiegetrouw was het NOS Journaal van 20.00 uur het best bekeken programma van de dag. Bijna 2,2 miljoen mensen schakelden op het nieuws in. Naar Studio Sport Eredivisie keken ruim 2 miljoen mensen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen