Concert fanfare Eensgezindheid met sopraan Donij van Doorn

Print
Concert fanfare Eensgezindheid met sopraan Donij van Doorn

Donij van Doorn.

Maasbracht -

Sopraan Donij van Doorn werkt mee aan het galaconcert waarmee de 135-jarige fanfare Eensgezindheid uit Maasbracht-Beek het jubileumjaar afsluit.

Na haar conservatoriumstudie in Maastricht verwierf Donij van Doorn bekendheid bij diverse Nederlandse operettehuizen. Sinds 2015 reist de Nederlandse sopraan de wereld rond als vaste soliste van Andre Rieu en zijn Johann Strauss orkest. Samen met de fanfare zal ze werken van Dvorak, Strauss en Bernstein uitvoeren. Verder wordt voor het eerst een muziekstuk van de jonge Roermondse componist Twan Sagten ten gehore gebracht.

Het concert is op zaterdag 9 november in de Spil in Maasbracht en begint om 20.00 uur. Kaarten à 13,50 euro zijn verkrijgbaar in Maasbracht bij de Kempenaer, CC de Spil, Baekerhoes en bij H. Gehlen, Blomendaalstraat 19. Online reserveren kan op www.eensgezindheid.com.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen