Jan Linders roept vleesproducten terug vanwege listeria

Print
Jan Linders roept vleesproducten terug vanwege listeria

Jan Linders in Nederweert (archieffoto). Afbeelding: Fotografie Kuit

/ Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

De Limburgse supermarktketen Jan Linders haalt per direct zes vleesproducten van het merk Wahid uit de schappen, omdat de producten mogelijk besmet zijn met de listeriabacterie. Klanten worden dringend verzocht het vlees niet te eten.

Het consumeren van dit product kan een gevaar vormen voor de gezondheid. Vooral bij zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Lees ook: Sam (25) ging door hel na listeriabesmetting: ‘Zes uur later en ik was er niet meer geweest’

Klanten krijgen het dringende verzoek de vleeswarenproducten terug te brengen naar de dichtstbijzijnde Jan Linders-supermarkt. Ze ontvangen het aankoopbedrag terug.

Een woordvoerster van Jan Linders zegt dat de vleeswaren van het merk Wahid in ongeveer tien van de circa zestig filialen verkrijgbaar waren. „Deze omvang is niet te vergelijken met de omvang van de terughaalactie bij enkele van onze ‘conculega’s.”

Lees ook: Kamer: voedingsbedrijven die herhaaldelijk de mist in gaan harder en sneller aanpakken

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen