Brug en weg Meerlo-Wanssum tijdelijk afgesloten

Print
Brug en weg Meerlo-Wanssum tijdelijk afgesloten
Wanssum -

De brug in het centrum van Wanssum is zondag een paar uur afgesloten vanwege werkzaamheden aan de bestrating. De dijkovergang op de Helling/Meerloseweg gaat een paar dagen dicht.

In de bestrating van de nieuwe brug is een aantal kuilen ontstaan, die voor verkeershinder zorgen. . De reparaties worden zondag uitgevoerd tussen 7.00 en 17.00 uur. De brug blijft toegankelijk voor fietsers en voetgangers, gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid. Buslijnen 81 en 88 van Arriva rijden om en zullen niet stoppen bij de haltes centrum en Beemdweg in Wanssum.

Op de plek net buiten het dorp waar de dijk de doorgaande weg tussen Meerlo en Wanssum kruist, ligt nu nog een ‘gat’ in de dijk. Met het ophogen van de Helling/Meerloseweg wordt de dijkring sluitend gemaakt. De weg is van 14 tot 18 oktober afgesloten voor alle verkeer tussen de kruising met de Meerloseweg/Krekelkamp en de kruising met de Bergweg. Omleidingsroutes staan op www.ooijen-wanssum.nl. Kijk voor de aangepaste busroute op www.arriva.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen