Baarlonaren domineren Limburgs crosskampioenschap

Print
Baarlonaren domineren Limburgs crosskampioenschap

Rene Kuhlmann won de titel bij de veldrijders in de klasse Masters 50+. Afbeelding: TWC Olympia

Baarlo -

Twee Baarlose wielrenners behaalden afgelopen weekeinde voor eigen publiek een gouden plak op het Limburgs crosskampioenschap voor veldrijders en mountainbikers.

Rene Kuhlmann was de snelste veldrijder in de klasse Masters 50+, waarin Rick van Dijk als derde over de streep kwam. Leon Crienen was oppermachtig bij de mountainbikers in de Masterklasse.

Bij de veldrijders bleek lokaal favoriet Daan Bongers niet opgewassen tegen Luuk Nissen uit Best en Joep Keijsers uit Maarn. Hij moest met kramp afstappen en finishte als achtste. Edwin Raedts was de sterkste veldrijder in de Master klasse tot 50 jaar.

Tim Janssen uit Kessel won brons bij de junioren nieuwelingen MTB. De overwinning ging naar Sven Pollaert uit Herkenbosch.

Bij de amateurs legde Erwin Bakker ondanks een buiteling beslag op de tweede plaats achter de Belg Gody Jacobs. Stef Hendriks uit Haelen werd derde. Tijmen Hendriks uit Reuver was de sterkste in de categorie Jeugd 1.

In de night ride voor koppels eindigden de Baarlonaren Ron Smits en Jules Kessels net naast het podium op de vierde plaats. De titelstrijd werd georganiseerd door de jubilerende wielerclub Olympia.

Baarlonaren domineren Limburgs crosskampioenschap
Leon Crienen was oppermachtig in zijn klasse. Foto: TWC Olympia

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen