Zanggroep De Kloomp staakt carnavalsoptredens

Print
Zanggroep De Kloomp staakt carnavalsoptredens

De Kloomp tijdens het LVK 2019. Afbeelding: Archieffoto De Limburger

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle -

Zanggroep De Kloomp uit Meerssen zal voorlopig niet optreden. Het besluit is genomen omdat leadzanger en voorman Luc Volders, tevens wethouder in de gemeente Meerssen, onlangs getroffen is door een hersenbloeding.

Op Facebook laat De Kloomp weten dat Luc Volders op dit moment revalideert bij Adelante in Hoensbroek. „Hier heeft hij alle rust om na te denken over nieuwe passende teksten en liederen zodat wij na deze revalidatieperiode zijn comeback kunnen vieren met een geheel nieuw muzikaal repertoire. Met pijn in ons Kloompehart zijn we genoodzaakt om voor dit moment alle activiteiten te staken tot nadere berichtgeving.”

Lees ook: Meerssense wethouder Luc Volders uitgeschakeld door ziekte

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen