‘Schandalig’ Neckermann overladen met honderden negatieve reacties: ‘Dit is gewoon diefstal’

Print
‘Schandalig’ Neckermann overladen met honderden negatieve reacties: ‘Dit is gewoon diefstal’

De webwinkel van Neckermann.com (niet te verwarren met de gelijknamige reisorganisatie). Afbeelding: ANP XTRA

De webwinkel van Neckermann levert bestelde producten vaak niet en is niet of nauwelijks bereikbaar voor klanten met vragen. In augustus beloofde Neckermann de problemen binnen een paar weken te verhelpen, maar die belofte is het bedrijf niet nagekomen, meldt de Consumentenbond..

De bond kreeg het afgelopen jaar zeshonderd klachten over de onlinewinkel van Neckermann. ,,Het bedrijf reageert bovendien sinds een maand niet meer op zaken die worden aangekaart op het online klachtenforum van onze bond’’, aldus een woordvoerder..

Lees ook: Klachtenregen over webshop Neckermann: ‘Schandalig wat daar gebeurt’

Klachtenregen

Ook op klacht.nl, een website die klachten over bedrijven verzamelt, regent het verontwaardigde reacties. ,,Ze geven niet thuis, bellen is onmogelijk. Je wordt erop gewezen dat je moet mailen en de verbinding wordt daarna verbroken. 143,87 euro gewoon weg. Diefstal’’, briest een klant.

Een ander schrijft: ,,Wat eens een goed bedrijf was is nu een zeer slecht bedrijf geworden. Als er iets misgaat met je bestelling dan ben je je geld en je spullen kwijt.’’

Technische problemen

Neckermann laat ondertussen op de website weten dat door technische en organisatorische problemen geen bestellingen kunnen worden geplaatst: ,,Probeert u het later nog eens. Excuses voor het ongemak.’’

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →