Vertraging in ochtendspits door buien en ongelukken in Limburg

Print
Vertraging in ochtendspits door buien en ongelukken in Limburg

Foto ter illustratie. Afbeelding: De Limburger

Weggebruikers op de Limburgse wegen moesten dinsdagochtend rekening houden met vertraging als gevolg van een drukke ochtendspits. Mogelijk mede door het natte herfstweer stond het verkeer het op diverse plekken vast of konden auto’s slechts langzaam rijden.

Op de A2 ter hoogte van Nederweert in de richting van Eindhoven ontstond een file van 15 kilometer als gevolg van een ongeluk. Weggebruikers moesten op de piek van de vertraging rekening houden met een oponthoud van veertig minuten.

In de zuidelijke richting op de A2 tussen Born en Elsloo ging het ook mis. Daar liep het verkeer eveneens vast met een file van zes kilometer tot gevolg. Tussen Echt en Maastricht bedroeg de vertraging een half uur.

Tussen Echt en Roosteren was door een ongeval sprake van twee kilometer stilstaand verkeer. Ter hoogte van Urmond moest de linkerbaan tijdelijk worden afgesloten als gevolg van een ongeval. Ook tussen Elsloo en Maastricht Aachen Airport was sprake van een ongeluk, met plaatselijke vertraging tot gevolg.

Vertraging in ochtendspits door buien en ongelukken in Limburg
Ook op de Rasberg in Berg en Terblijt kwamen dinsdagochtend meerdere auto’s met elkaar in botsing. Enkele inzittenden raakten daarbij gewond. Foto: Track’88

Kijk hier voor de actuele verkeersinformatie.