Ben jij al lid van de exclusieve Facebook-groep 'De Limburger Maastricht'?

Print
Ben jij al lid van de exclusieve Facebook-groep 'De Limburger Maastricht'?

Afbeelding: De Limburger

Maastricht - Een tijdje geleden is De Limburger gestart met 31 lokale Facebook-groepen. Bijna 5.000 inwoners zijn inmiddels lid geworden van De Limburger Maastricht en blijven zo dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit de gemeente. Ben jij al lid?

Elke dag plaatst De Limburger minimaal 3 berichten in de Facebook-groep. De onderwerpen variëren van 112-nieuws, evenementen en verenigingsnieuws tot aan Plus-artikelen in de vorm van verhalen over politiek, het bedrijfsleven, reportages of portretten van 'gewone' Limburgers.

Via de groep praat je mee over het nieuws, wordt er geregeld om je mening gevraagd en kun je de redactie voorzien van nieuwstips. Meld je gratis aan en nodig vrienden of familie uit om lid te worden.

 

 

Lokaal nieuws op web en app

Vul op delimburger.nl/regio je woonplaats in en maak van de Gemeente Maastricht jouw startgemeente. Ook binnen de nieuwsapp vind je het lokale nieuws terug. Download gratis De Limburger nieuwsapp voor Android of iOS en klik op het kopje regio.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen