Lezing afvaltechnoloog over plastic soep bij IVN

Print
Lezing afvaltechnoloog over plastic soep bij IVN
Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Afvaltechnoloog Arend Bolt geeft maandag 21 oktober een lezing over plastic soep bij IVN Geijsteren-Venray.

Bolt, in het verleden werkzaam bij afvalwerkingsbedrijf Van Gansewinkel, houdt zich al jarenlang bezig met deze wereldwijde afvalproblematiek en geeft regelmatig lezingen over dit onderwerp. In 2010 nam hij deel aan de Beagle-reis, een Nederlands-Vlaams televisie- en internetproject van de VPRO in samenwerking met Teleac en Canvas. Tijdens deze expeditie werd in de Indische Oceaan onderzoek gedaan naar plastic soep. In zijn lezing gaat hij in op het mechanisme en de oorzaken van plastic soep, de gevolgen ervan en mogelijke oplossingen.

De lezing begint om 20.00 uur in zaal de Kemphaan aan het Kennedyplein in Venray. Niet-leden betalen 3 euro entree.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen