Bastenaken werkt mee aan bevrijdingsloop Stein

Print
Bastenaken werkt mee aan bevrijdingsloop Stein

Burgemeester van Bastenaken, Benoît Lutgen, samen met burgemeester Marion Leurs-Mordang van Stein. Afbeelding: Gemeente Stein

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers -

Burgemeester Lutgen van het Belgische Bastenaken werkt mee aan de bevrijdingseditie die Stichting Ultraloop Stein volgend jaar in de nacht van 4 op 5 mei 2020 organiseert.

Vorige week reisde burgemeester Marion Leurs-Mordang samen met Stichting Ultraloop Stein naar Bastenaken, ook wel Bastogne genaamd, waar ze de toezegging kregen. In het kader van 75 jaar bevrijding wordt volgend jaar een estafetteloop van Bastogne naar Stein gehouden die dezelfde route omvat als de bevrijders 75 jaar geleden afgelegden. Bij aankomst van de renners op 5 mei zal in het Steinerbos een bevrijdingsfeest plaatsvinden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen