VoorleesExpress Landgraaf zoekt vrijwilligers

Print
VoorleesExpress Landgraaf zoekt vrijwilligers

Afbeelding: Peter Schols

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

De VoorleesExpress Landgraaf zoekt vrijwilligers die wekelijks met een gezin aan de slag gaan met taal.

Stichting VoorleesExpress zorgt ervoor dat kinderen met een taalachterstand extra aandacht krijgen. Een half jaar lang komt er een vrijwilliger bij hen thuis om voor te lezen. Samen met de ouders streven ze ernaar dat taal en leesplezier een vaste plek in het gezin krijgen.

De vrijwilligers lezen voor, spelen taalspellen en verkennen samen de bieb. Zowel het kind als hun ouders worden daarbij nauw betrokken. Voor het tweede seizoen is de bibliotheek nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Voor meer informatie of aanmelden: tel. 045-5695660 of voorleesexpress@bibliotheeklandgraaf.nl. Voor meer informatie over het project zie https://voorleesexpress.nl/locatie/landgraaf.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen