Gratis reizen naar open dag voor senioren op station Venray

Print
Gratis reizen naar open dag voor senioren op station Venray

Bezoekers reizen gratis naar Venray. Afbeelding: Lé Giesen

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Na open dagen in Venlo, Valkenburg en Kerkrade nodigt Arriva senioren uit om volgende week een kijkje te nemen op het station in Venray.

Woensdag 16 oktober geven medewerkers van Arriva uitleg over het gebruik van de OV-chipkaart. Bezoekers reizen deze ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur gratis met het openbaar vervoer van en naar het station in Venray, waar ze een bus en trein van binnen kunnen bekijken.

Voor de terugreis ontvangen ze een vervoerbewijs, zodat het in- en uitchecken in de praktijk geoefend kan worden. Meer informatie over de open dag staat op de website van Arriva.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen