Knops tijdelijke vervanger minister Ollongren na medische ingreep

Print
Knops tijdelijke vervanger minister Ollongren na medische ingreep

Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Afbeelding: ANP

Hegelsom -

Omdat minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken) meer tijd nodig heeft om te herstellen na een medische ingreep, wordt zij vervangen door staatssecretaris Raymond Knops.

Ollongren onderging enkele weken geleden een operatie aan de bijholtes. Ze ging weer aan het werk, maar het herstel duurt wat langer dan verwacht, laat het ministerie weten. Zij werkt nu vanuit huis.

De uit Hegelsom afkomstige Knops vervangt haar bij de debatten in de Tweede Kamer en bij de wekelijkse vergadering van ministers, de ministerraad. De werkbezoeken en optredens worden zo veel mogelijk overgenomen door de staatssecretaris en topambtenaren van het ministerie.

Wanneer Ollongren terug is, is nog niet duidelijk.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen