Koken tegen armoede in Offenbeckerhof

Print
Koken tegen armoede in Offenbeckerhof

Kinderen eten gratis mee tijdens Soep-Tijd.

Reuver -

Offenbeek is één van de plaatsen in Limburg waar zondag op de internationale dag van de armoede een kooksessie wordt gehouden.

Dat gebeurt tijdens Soep-Tijd, een maandelijkse activiteit op zondagmiddag waarbij mensen kunnen aanschuiven om een hapje te eten. Ook deze keer wordt er samen gekookt en gegeten, maar tevens nagedacht hoe armoede kan worden aangepakt.

Soep-Tijd bestond in augustus één jaar, maar werd juist in deze maand afgelast vanwege gebrek aan vrijwilligers. Ook in september kwam er om deze reden geen maaltijd op tafel. De organisatie is daarom dringend op zoek naar extra hulp.

Tussen 13.00 en 15.00 uur worden twee soorten soep geserveerd. De kosten bedragen één euro, kinderen eten gratis mee. Reserveren is niet nodig. Het buurthuis ligt aan de Amerslosestraat in Offenbeek.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen