Expositie Venray Viert Vrijheid

Print
Expositie Venray Viert Vrijheid

Afbeelding: Venrays Museum

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

In het Venrays Museum is tot en met 31 mei volgend jaar een expositie te bezichtigen rond 75 jaar Vrijheid. De tentoonstelling wisselt gedurende de looptijd drie keer van inhoud. De thema’s veranderen van Venray naar Vrijheid en Verdraagzaamheid.

Publiek van alle leeftijden kan zich tijdens de rondgang op verschillende manieren in het onderwerp inleven. Zo zijn er persoonlijke verhalen, voorwerpen, foto’s en tekeningen van scholieren. Ook is een escaperoom ingericht voor schoolklassen.

Het Venrays Museum is gevestigd aan het Mgr. Goumansplein 1 in Venray. Dagelijks geopend van 13.30 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Kijk hier voor meer info.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen