Roerhal in Vlodrop wordt omgetoverd tot circuspiste voor jubileumfeest fanfares

Print
Roerhal in Vlodrop wordt omgetoverd tot circuspiste voor jubileumfeest fanfares

Afbeelding: ING Image

Vlodrop / MariaHoop -

De fanfares Wilhelmina uit Vlodrop en Sint Paulus uit Maria Hoop bestaan samen tweehonderd jaar. In het kader daarvan presenteren beide gezelschappen, samen met tal van amateurartiesten, zaterdagavond in de Roerhal in Vlodrop onder de noemer Circus Fanfares 200 een muzikaal jubileumfeest.

De sporthal wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een heuse circuspiste, waarin clowns, trapezewerkers, dansgroepen, acrobaten en variétéartiesten bezoekers een avondvullend programma voorschotelen. Alle acts worden muzikaal begeleid door het fanfareorkest, samengesteld uit muzikanten van Wilhelmina en Sint Paulus.

Circus Fanfares 200 begint om 19.00 uur, de zaal is geopend vanaf 18.30 uur. Entreekaarten kosten in de voorverkoop 9 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 14 jaar onder begeleiding van een volwassene. Voorverkoopadressen zijn friture de Mert en sporthal De Roerhal in Vlodrop. Aan de kassa kosten toegangsbewijzen 10 en 3 euro. Bestellen kan ook telefonisch bij Toon Lowis via tel. 06-45645818.