Modezaak Norah komt in pand Cool Cat in Muntpassage Weert

Print
Modezaak Norah komt in pand Cool Cat in Muntpassage Weert

Een nieuwe loper is woensdagmiddag uitgerold bij wijze van feestelijke opening van de nieuwe entree van het Munttheater. Afbeelding: De Limburger

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De verbouwde Muntpassage die vrijdag feestelijk wordt geopend, krijgt een nieuwe modezaak. In het voormalig pand van Cool Cat komt een filiaal van modeketen Norah.

De Muntpassage krijgt hiermee de zesde Limburgse vestiging van Norah die vanuit het midden en westen van het land aan het uitbreiden is. Het filiaal in Weert zal medio november openen. Voor de grote winkelruimte naast de recent geopende modezaak H&M zijn gesprekken gaande met twee kandidaten: een is opnieuw mode gerelateerd, de andere is een ondernemer op het vlak van vrijetijdsbesteding.

Op vrijdag 11 oktober wordt de Muntpassage feestelijk geopend en blijven alle winkels in het overdekt winkelcentrum tot 21.00 uur open. Bij het Munttheater is woensdagmiddag al de nieuwe entree feestelijk geopend. Dat is gebeurd door het uitrollen van een nieuwe 12 meter lange loper waarin kindertekeningen van wasco zijn verwerkt. Deze loper zal voortaan bij alle kindervoorstellingen voor de entree van de schouwburg worden uitgerold.