Internationaal concert in Genhout groot succes

Print
Internationaal concert in Genhout groot succes

Carla Maffioletti. Afbeelding: Peter Müllenberg

Groot Genhout -

Het concert dat afgelopen zondag plaatsvond in het Sint Hubertus Kunstcentrum van Genhout was volgens organisator Harry Brouwers een groot succes.

Het KunstCentrum wist daarvoor grootheden Carla Maffioletti - een befaamde operazangeres die onder meer met André Rieu als soliste de wereld overtrok - en sopraan Jutta Böhnert aan te trekken. „Het was een topconcert in een fantastische ambiance”, reageerde Maffioletti. „We komen graag terug.”

Met het concert is het startschot gegeven voor een serie concerten in het Kunstcentrum in Genhout. Het volgende concert is Vertelconcert Festival Vocallis op 1 november.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen