Gemeente Sittard-Geleen waarschuwt voor babbeltruc met zonnepanelen

Print
Gemeente Sittard-Geleen waarschuwt voor babbeltruc met zonnepanelen

Afbeelding: ANP XTRA

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De gemeente Sittard-Geleen waarschuwt op Facebook en de gemeentelijke website voor een babbeltruc voor de verkoop van zonnepanelen.

Een deur-tot-deurverkoper benadert mensen over zonnepanelen, zogenaamd in samenwerking met de gemeente. ‘Trap hier niet in’, schrijft de gemeente. De gemeente heeft geen afspraken met deur-tot-deurverkopers over zonnepanelen. Er is ook geen subsidieregeling voor zonnepanelen.

De gemeente laat weten wel aangesloten te zijn bij het project ‘Dubbel Duurzaam’, maar binnen dat project wordt nooit ongevraagd contact met burgers opgenomen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen