Thema-avond over duurzaamheid in De Schakel

Print
Thema-avond over duurzaamheid in De Schakel

Afbeelding: De Limburger

Reuver -

In gemeenschapshuis De Schakel in Reuver wordt woensdagavond 23 oktober een thema-avond gehouden over duurzaamheid. Onderwerp van gesprek is het besparen van energie in woningen.

De thema-avond is een initiatief van de politieke partij Samen Verder en de tweede in een reeks over duurzaamheid. Energiecoaches van het project De Groene Vogel vertellen hoe bewoners geholpen kunnen worden bij het verduurzamen van hun woning. Daarnaast deelt Twan van Hagen zijn ervaringen. Hij vertelt over de maatregelen die hij al jaren neemt om zijn woning uit de jaren 50 te verduurzamen.

„Na deze twee voordrachten willen we aan de hand van een aantal stellingen ideeën bedenken hoe de gemeente Beesel bewoners beter kan helpen bij het verduurzamen van hun woningen”, aldus een van de initiatiefnemers.

De bijeenkomst in De Schakel aan de Broeklaan 2 in Reuver begint om 20.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen