Francien Heussen en Stephanie Hogguer tonen gevarieerd werk op Kunstpodium Maasgouw

Print
Francien Heussen en Stephanie Hogguer tonen gevarieerd werk op Kunstpodium Maasgouw

Afbeelding: VVV Midden-Limburg

Thorn -

KunstPodium Maasgouw presenteert tot en met 31 oktober een expositie bij VVV Thorn met werk van Francien Heussen en Stephanie Hogguer uit Beegden.

Van de hand van Francien Heussen zijn beelden, gemaakt uit een mix van materialen te bezichtigen. Stephanie Hogguer exposeert schilderijen en afbeeldingen vervaardigd met diverse technieken. De toegang is gratis.

KunstPodium Maasgouw is een initiatief van VVV Midden-Limburg waarbij kunstenaars met wortels in de gemeente Maasgouw een podium geboden wordt. De expositie is gratis tijdens de openingsuren te bezichtigen. VVV Thorn is gevestigd aan Wijngaard 8 in Thorn.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen