Overlast voor verkeer door avond- en nachtwerkzaamheden op A76

Print
Overlast voor verkeer door avond- en nachtwerkzaamheden op A76

Afbeelding: Rijkswaterstaat

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade -

De A76 tussen knooppunt Kunderberg en knooppunt Kerensheide is afgesloten van vrijdag 18 oktober 20.00 uur tot zaterdag 19 oktober 10.00 uur in de richting van Roermond.

Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt. Tijdens de werkzaamheden zijn ook de tussenliggende op- en afritten afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

Het verkeer op de A76 in de richting van Antwerpen en Eindhoven wordt ter hoogte van knooppunt Kunderberg omgeleid over de A79 richting Maastricht en de A2 richting Antwerpen/Maastricht. Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Regulier onderhoud

Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.