Meerdere autobanden lekgestoken in Geleense wijk

Print
Meerdere autobanden lekgestoken in Geleense wijk

Afbeelding: Gianna Rea

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

In de nacht van maandag op dinsdag zijn er in de Geleense wijk Lindenheuvel meerdere banden van auto’s lekgestoken. Sommige voertuigen stonden gewoon geparkeerd op de oprit van de woning.

De vernielingen vonden in meerdere straten plaats. Om hoeveel auto’s het gaat kan de politie niet zeggen. Wel dat er door meerdere eigenaren van auto’s aangifte is gedaan. De politie roept personen die dit nog niet gedaan hebben op dit alsnog te doen. Een bewoner meldt dat in diezelfde nacht „de lantaarnpalen waren afgesloten, waardoor op de camerabeelden niks te zien is.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen