Herfstvakantie: hou rekening met lange files

Print
Herfstvakantie: hou rekening met lange files

Afbeelding: ANP

De herfstvakantie zorgt de komende twee vrijdagen voor een extra drukke avondspits, verwacht de ANWB. Vrijdag begint de vakantie voor de scholen in de regio Zuid. De scholen in het noorden en het midden van het land gaan een week later dicht, op vrijdag 18 oktober.

Vrijdag beginnen de files al rond 13.00 uur, verwacht de verkeersdienst. Veel mensen gaan dan op weg naar hun vakantiebestemming. Vooral rond Utrecht en Arnhem zal het druk zijn. Na 19.00 uur is de meeste file-ellende wel voorbij.

Overigens zal het ook donderdag al drukker zijn tijdens de avondspits, en dat geldt ook voor de donderdagavondspits de week erop.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen