Rocknight in Meetpoint Schinveld

Print
Rocknight in Meetpoint Schinveld

Stone Deaf is een van de bands die tijdens de Rocknight in Schinveld optreden. Afbeelding: Stone Deaf

Schinveld -

Drie rockbands betreden het podium tijdens de Rocknight in Meetpoint Schinveld op zaterdag 2 november vanaf 21.00 uur.

21 Bricks In The Wall is een Pink Floyd tribute en brengt een hommage aan de progressieve psychedelische rockband, bekend van hits zoals Dark Side Of The Moon, Wish You Were Here, The Wall.

HeadStrong is een rock-coverband die zich richt op de classic van het (post-)grungetijdperk. Denk hierbij aan bands zoals Placebo, Pearl Jam en System Of A Down.

Stone Deaf is een trio dat bestaat uit gitarist Roger Gransier (o.a. Juicy Lucy), drummer Freek Ars (Lapschwanz) en bassist/zanger Dries Van Ek. Zij spelen stonerrock met een ‘70’s vibe’.

Kaarten

Kaarten kosten in de voorverkoop 7,50 euro en aan de kassa 10 euro. Deze zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de deelnemende bands, Meetpoint Schinveld aan de Beekstraat 7 en Patrick Wullenweber, Boebegraaf 1 in Schinveld.

Voor meer informatie: w.events2019@gmail.com.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen