Video: Dronken vrachtwagenchauffeur richt enorme ravage aan in Duitsland

Print

Vrachtwagen ramt auto’s en gevel bij ongeval in Duitsland. Video: Track’88

Een vrachtwagenchauffeur van een Roemeens transportbedrijf heeft een spoor van vernieling aangericht in het Duitse Neuss. Hij raakte daarbij zelf gewond.

De vrachtwagen ramde woensdag net voor middernacht meerdere auto’s die langs de Gladbacher Straße stonden geparkeerd. De chauffeur bleek te hebben gedronken, meldt de politie.

Door de harde klap werd één van de auto’s richting de gevel van een gebouw geslingerd. Het voertuig bleef vervolgens op het dak van het gebouw liggen. De gevel van een woning en een winkeltje raakten zwaar beschadigd. De vrachtwagenchauffeur werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Bij het ongeval raakte ook de tank van de vrachtwagen ernstig beschadigd. Daardoor lekte een grote hoeveelheid diesel op de weg.

Aanvankelijk werd gemeld dat het om een Nederlandse vrachtwagen ging, maar dat blijkt niet te kloppen. De nationaliteit van de chauffeur is niet bekendgemaakt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen