Cas Wolters met eigen bakprogramma te zien bij Omroep Max

Print
Cas Wolters met eigen bakprogramma te zien bij Omroep Max

Cas Wolters uit Sint Odiliënberg krijgt een eigen bakprogramma. Afbeelding: John Peters

Sint Odiliënberg -

Cas Wolters uit Sint Odiliënberg krijgt een eigen bakprogramma bij Omroep Max.

De Bergenaar, die nationale bekendheid verwierf als finalist van Heel Holland Bakt, is een van de presentatoren van het programma ‘Bak mee met MAX’, dat op vrijdag door Omroep Max wordt uitgezonden. Wolters wisselt de presentatie af met Nicole Meijer en Anna Yilmaz, die eveneens hun opwachting maakten in Heel Holland Bakt. Yilmaz schreef de 2019-editie op haar naam.

In het programma bakken de drie presentatoren toegankelijke en inspirerende lekkernijen. De totstandkoming wordt door de bakkers stap voor stap uitgelegd.

‘Bak mee met MAX’ is iedere vrijdag om 12.35 uur te zien op NPO 1. De eerste aflevering wordt uitgezonden op 11 oktober.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen