Bijeenkomst van de Sjoelplaats in Brikke Oave Brunssum

Print
Bijeenkomst van de Sjoelplaats in Brikke Oave Brunssum

Afbeelding: ING Image

Brunssum -

De Sjoelplaats verzorgt een ochtend waar mensen kunnen bezinnen op levensvragen op zondag 20 oktober om 11.00 uur in de Brikke Oave in Brunssum.

De Sjoelplaats is een initiatief van de Brunssumse Jacqueline Huth. Zij biedt mensen ‘hulp in hun religieuze zoektocht en bij het bezinnen op belangrijke levensvragen om vervolgens met nieuwe energie en inzicht je levensweg weer te vervolgen’. De Sjoelplaats doet dit vanuit christelijk perspectief.

Tijdens de bijeenkomst op 20 oktober staat ‘de leegte van binnen’ centraal. Wie het idee heeft iets te missen in zijn of haar leven of leeft met gevoelens van onrust, ontevredenheid en gejaagdheid, kan een bezoek brengen aan de Sjoelplaats.

Voor meer informatie: www.sjoelplaats.nl of tel. 06-10366763.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen