Floor Jansen neemt Henk Poort mee op tour

Print
Floor Jansen neemt Henk Poort mee op tour

Floor Jansen. Afbeelding: EPA

Beegden / Heerlen / Hoensbroek -

Floor Jansen neemt Henk Poort mee als special guest op haar tour begin volgend jaar. De Nederlandse zangeres van metalband Nightwish, die dit seizoen deelneemt aan het programma Beste Zangers, staat in januari in zeven steden op de bühne. Voor fans die eerder naast een kaartje grepen is er nog een kans, want er komen drie shows bij.

,,Dubbel goed nieuw”, jubelt de metalzangeres op Instagram. ,,Nadat de eerste zes shows in één dag uitverkocht waren, wilde ik graag zorgen dat iedereen een ticket kan bemachtigen. En om de shows helemaal af te maken kan ik trots aankondigen dat niemand minder dan Henk Poort als mijn speciale gast meezingt, bij alle negen shows!”

Lees ook: Floor Jansen bedolven onder complimenten na optreden in Beste Zangers

Bariton Henk Poort maakte in Beste Zangers indruk met zijn versie van de klassieker Sound of Silence, die hij speciaal voor Jansen zong. Het lied is al meer dan een miljoen keer teruggekeken op YouTube. Ook Jansen maakte zelf meer dan eens indruk met haar optredens in de tv-hit. Floor Jansen (38) is geboren in het Brabantse Goirle, maar groeide op in Beegden.

Lees ook: Floor Jansen in januari 2020 solo door Nederland

In het Parkstad Limburg Theaters in Heerlen komt er een matinee bij op 26 januari, in 013 in Tilburg staat ze ook op 31 januari en op 1 februari doen Jansen en Poort Het Paard aan in Den Haag.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen