Nieuwe productie Toneelvereniging Excelsior Kerkrade

Print
Nieuwe productie Toneelvereniging Excelsior Kerkrade

De cast van Toneelvereniging Excelsior. Afbeelding: Peter Trompetter

Kerkrade / Eygelshoven -

‘Vier helle vliejer óp’ is de titel van de nieuwe productie van Toneelvereniging Excelsior Kerkrade, die in november 7 keer wordt gespeeld in Theater De Buun aan de Rolduckerstraat 157 te Kerkrade.

De productie is een dialectbewerking van Boeing, Boeing, geschreven door Marc Camoletti, en vertelt het verhaal van de flamboyante Jo. Hij is verloofd met drie verschillende stewardessen: Janet, Gina en Heidi. Met behulp van een schema van hun vluchten zorgt hij ervoor dat de vrouwen elkaar nooit tegenkomen. Maar dan gooit de ontwikkeling van een nieuwe, snellere Boeing het schema in de war en komen de stewardessen gelijktijdig thuis. Onverwacht komt ook een oude bekende van Jo op bezoek, Harrie, die hem probeert te helpen de situatie onder controle te houden.

De regie is ook dit jaar weer in handen van Nicole Linssen en zoals gewend tekent Hub Vreuls voor de dialectvertaling. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 1, zaterdag 2, zondag 3, woensdag 6, vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 november..

De entreeprijs bedraagt 11 euro. Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.excelsior-kerkrade.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen