Inspiratiedag voor werkzoekenden in Peel en Maas

Print
Inspiratiedag voor werkzoekenden in Peel en Maas

Werkzoekenden krijgen tips voor hun zoektocht naar een baan. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Helden -

Wie op zoek is naar een andere baan kan zich op dinsdag 22 oktober laten informeren tijdens de derde inspiratiedag voor werkzoekenden in MFC Kerkeböske in Helden. Het programma duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Vooraf aanmelden is verplicht.

Tijdens workshops en netwerkmomenten gaan de werkzoekenden samen aan de slag met de zoektocht naar een baan. In het ochtendprogramma geeft Ineke Hurkmans van Jump Movement inspiratie hoe je in beweging komt om de juiste baan te vinden. De Jump is een gespreksmethode die interactief en eenvoudig is. Deelnemers ervaren tijdens de workshop wat het betekent om vanzelfsprekend en helemaal uit jezelf in beweging te komen, zelfs als het uitzichtloos lijkt. De Jump wordt gebracht in een setting met humor en voorbeelden die altijd tot de verbeelding spreken. Na de lunch zijn er diverse workshops met voor elk wat wils en een netwerkcafé. De dag wordt met alle aanwezigen op een verrassende wijze afgesloten. Deelname aan de inspiratiedag bedraagt € 7,50 en is inclusief de lunch. Informatie of aanmelden voor deze dag kan via: j.bongers@debibliotheekmaasenpeel.nl of via de aanmeldknop in de agenda op www.debibliotheekmaasenpeel.nl. De inspiratiedag is een initiatief van de stuurgroep werkzoekenden Peel en Maas en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Peel en Maas en de bibliotheek Maas en Peel. De stuurgroep verzorgt maandelijks informele ontmoetingsbijeenkomsten en inloopochtenden in het Huis van de Gemeente te Panningen. Deelname aan deze bijeenkomsten en ochtenden is kosteloos.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen