Bookend Sfeervol Kerst zoekt standhouders en muzikanten

Print
Bookend Sfeervol Kerst zoekt standhouders en muzikanten

De kerstmarkt vorig jaar tijdens Bookend Sfeervol Kerst. Afbeelding: Karin Jeuken

Boekend -

Voor de zevende editie van Bookend Sfeervol Kerst zoekt de organisatie nog standhouders met zelfgemaakte producten in kerstsfeer. Ook muzikanten die in een groep of solo willen optreden, kunnen zich aanmelden. Het evenement vindt plaats op zondag 15 december van 11.00 tot 16.00 uur.

De Bekkerie aan de Heymansstraat 128a in Boekend wordt voor de gelegenheid omgetoverd in kerstsfeer met verschillende kerstkraampjes en winterse lekkernijen. Op de markt zijn zelfgemaakte kerstartikelen te koop en er is een open muziekpodium waar iedereen zijn of haar muzikale talenten kan laten horen. Voor kinderen wordt er een apart programma samengesteld. Er zijn tafels aanwezig, maar voor de aankleding dienen standhouders zelf te zorgen. Deelname als standhouder of muzikant is gratis. De organisatie verzoekt standhouders als tegenprestatie wel om een prijsje af te staan voor de tombola. Aanmelden om deel te nemen kan tot 20 oktober met naam, adres, telefoonnummer en benoeming van de aan te bieden producten via j.jaspers@debekkerie.nl. Bezoekers hebben gratis toegang. Info: www.debekkerie.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen