Muzikale theatervoorstelling ‘Tollo, Tollo!’ in Theater Landgraaf

Print
Muzikale theatervoorstelling ‘Tollo, Tollo!’ in Theater Landgraaf

Trees Verburgt en Jan Zaad. Afbeelding: Theater Landgraaf

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Trees Verburgt en Jan Zaad verzorgen de muzikale theatervoorstelling ‘Tollo, Tollo!’ in Theater Landgraaf op zondag 20 oktober om 14.30 uur. De voorstelling is bedoeld voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Trees Verburg is de actrice/verhalenvertelster en poppenspeelster. Jan Zaad zorgt voor de muzikale begeleiding. Tollo, Tollo! is een interactieve voorstelling waarin kinderen worden uitgenodigd om mee te doen.

Verhaal

Toki, de bosmuis is verdwaald en is haar huisje kwijt. Ze is geschrokken van een heel eng geluid...Waar kwam dat geluid vandaan? En hoe kan ze haar huisje terugvinden? Samen met de kinderen gaan Verburgt en Zaad op zoek in het instrumentenbos. Zo komen de kinderen in aanraking met instrumenten die ze nog nooit eerder hebben gezien.

De entree bedraagt 6,50 euro aan de kassa en 5,50 euro in de voorverkoop (reserveren@theaterlandgraaf.nl). Theater Landgraaf ligt aan de Kerkberg 4 in Landgraaf. Zie voor meer informatie www.theaterlandgraaf.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen