Overleden automobilist bij ongeluk Plasmolen is tbs’er Pompekliniek

Print
Overleden automobilist bij ongeluk Plasmolen is tbs’er Pompekliniek
Plasmolen -

De 48-jarige automobilist die donderdagmiddag omkwam bij een aanrijding met een vrachtwagen in Plasmolen was een tbs’er uit de Pompekliniek in Nijmegen. Hij was aan het resocialiseren en zou volgens bronnen binnen de kliniek suïcidaal zijn. De politie gaat uit van suïcide.

Het gaat om de 48-jarige Vally V., zo melden bronnen aan de Telegraaf. De woordvoerder van de Pompekliniek laat weten ‘geen mededelingen te doen over de identiteit van het slachtoffer’.

Het ongeluk, waarbij een auto en een Tsjechische vrachtwagen betrokken waren, gebeurde even na één uur in de middag op de N271. De twee voertuigen botsten frontaal op elkaar. De bestuurder van de auto verloor daardoor het leven.

Een woordvoerder van de Pompekliniek heeft tegenover De Telegraaf heeft bevestigd dat een patiënt van de resocialisatie-afdeling donderdagmiddag is omgekomen en dat de cliënt op verlof was. Over de identiteit van het slachtoffer zijn geen mededelingen gedaan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen