Oktoberfeest Sittard pakt groots uit

Print
Oktoberfeest Sittard pakt groots uit

Afbeelding: Oktoberfeest SIttard

In de historische binnenstad van Sittard is van 11 tot en met 16 oktober zes dagen lang voor alle leeftijdsgroepen veel te beleven. Dit jaar viert het Oktoberfeest Sittard zijn 15-jarig jubileum, met als thema ‘Grenzeloos’.

Tijdens deze jubileumeditie pakt de organisatie groots uit met onder andere; een nieuw Brand Weizen paviljoen dat de hoogte in gaat, uitbreiding van de Zuidlease Almhütte, een spectaculair jubileumprogramma en veel nieuwe programmaonderdelen en activiteiten.

Verdeeld over vier feestpaviljoens treden meer dan 100 nationale en internationale topartiesten op.

Lees en bekijk hier alles over het Oktoberfeest in Sittard

Muziek, cultuur, en volksvermaak zijn de ingrediënten van het Oktoberfeest in de historische binnenstad van Sittard. Bezoekers genieten van optredens in de sfeervolle feestpaviljoens, maar ook van de grote Oktoberkermis, de VDL Oktoberparade, het Almdorp, de Heilige oktobermis, het internationaal schutterstreffen, de Wiesncamping, frühshoppen in de lokale horeca, het uitgebreide winkelaanbod in de binnenstad en veel meer.  Met vertrouwde programmaonderdelen als Lollypop (voor kinderen tot 12 jaar), Simmesaame (voor de kwetsbare doelgroep) en Rimpelpop (voor senioren) is het Oktoberfeest in Sittard wederom een volkstümlich evenement voor iedereen. 

Woensdag 16 oktober: Grenzeloze show met 15 live-acts!
Het Oktoberfeest in Sittard heeft al veel mooie avonden gehad, maar de slotavond van de 15e editie op woensdag 16 oktober in het Brand Weizen paviljoen gaat alles overtreffen! Speciaal voor de slotavond wordt er, naast het nieuwe grote showpodium, nóg een extra podium geplaatst. Ook de lichtshow wordt tijdens deze avond uitgebreid met nog nooit eerder vertoonde effecten.

Er zullen maar liefst 15 LIVE-acts worden gepresenteerd. Wie dit zijn, dat is geheim. De organisatie geeft wel aan dat het een avond wordt met grote internationale namen, maar ook een avond waar de grote regionale helden een podium krijgen.

Voor meer informatie en tickets: www.oktoberfeestsittard.nl