Muzikaal duo verzorgt huiskamerconcert in KultkefeeEch

Print
Muzikaal duo verzorgt huiskamerconcert in KultkefeeEch

Sumayya Sheeba en Jos van Rens vormen samen het muzikale duo Pyure, Never Give Up! Afbeelding: KultkefeeEch

Echt -

Na de geslaagde avond met de Rolling Beatles houdt het Kultkefee op donderdag 31 oktober het volgende huiskamerconcert in Broen café de Mert in Echt-centrum. Vanaf 20.00 uur treedt het duo Pyure, Never Give Up! op.

Het muzikale duo betreft een samenwerking sinds november 2018 tussen de uit Uganda afkomstige zangeres en componiste Sumayya Sheeba met de Limburgse zanger, gitarist en componist Jos van Rens. De roots van beide muzikanten komen tijdens het huiskamerconcert uitvoerig aan bod en smelten samen in hun muziek. Laat u aangenaam verrassen door dit unieke duo. De naam waaronder Sumayya en Jos optreden is niet toevallig gekozen. Beiden kennen net als velen tegenslagen en teleurstellingen.

Rozengeur en prikkeldraad. In plaats van bij de pakken te gaan neerzitten, inspireren ze elkaar en zetten samen de schouders er onder. De entree bedraagt € 7,50. Om zeker te zijn van een zitplaats, kan er vooraf gereserveerd worden via kultkefeeech@gmail.com. Voor informatie: tel. (0475) 48 10 25 of www.facebook.com/kultkefeeech

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen