Muzikaal duo verzorgt huiskamerconcert in KultkefeeEch

Print
Muzikaal duo verzorgt huiskamerconcert in KultkefeeEch

Sumayya Sheeba en Jos van Rens vormen samen het muzikale duo Pyure, Never Give Up! Afbeelding: KultkefeeEch

Echt -

Na de geslaagde avond met de Rolling Beatles houdt het Kultkefee op donderdag 31 oktober het volgende huiskamerconcert in Broen café de Mert in Echt-centrum. Vanaf 20.00 uur treedt het duo Pyure, Never Give Up! op.

Het muzikale duo betreft een samenwerking sinds november 2018 tussen de uit Uganda afkomstige zangeres en componiste Sumayya Sheeba met de Limburgse zanger, gitarist en componist Jos van Rens. De roots van beide muzikanten komen tijdens het huiskamerconcert uitvoerig aan bod en smelten samen in hun muziek. Laat u aangenaam verrassen door dit unieke duo. De naam waaronder Sumayya en Jos optreden is niet toevallig gekozen. Beiden kennen net als velen tegenslagen en teleurstellingen.

Rozengeur en prikkeldraad. In plaats van bij de pakken te gaan neerzitten, inspireren ze elkaar en zetten samen de schouders er onder. De entree bedraagt € 7,50. Om zeker te zijn van een zitplaats, kan er vooraf gereserveerd worden via kultkefeeech@gmail.com. Voor informatie: tel. (0475) 48 10 25 of www.facebook.com/kultkefeeech