Fotoworkshop in de Peel met Nando Harmsen

Print
Fotoworkshop in de Peel met Nando Harmsen

De laatste fotoworkshop van 2019 heeft als thema ‘aan het einde van de dag’. Afbeelding: Nando Harmsen

Ospel -

Staatsbosbeheer nodigt hobby fotografen uit voor de laatste fotoworkshop van dit jaar. Op zaterdag 23 november kunnen belangstellenden met fotograaf Nando Harmsen op pad in de Peel. De workshop met als thema ‘aan het einde van de dag’ start om 14.30 uur bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel.

Nando Harmsen neemt een paar keer per jaar amateurfotografen mee door de Peel. Elke workshop heeft een ander thema en bestaat uit een stukje theorie en veel praktijk. Iedere deelnemer ontvangt een uitgebreid e-book waarin de aspecten van het fotograferen aan bod komen. Dit e-book is een goede voorbereiding voor de workshop en biedt een handig naslagwerk voor later. De laatste workshop van 2019 is start vanwege het thema ‘aan het einde van de dag’ halverwege de middag. In deze tijd van het jaar staat de zon dan al vrij laag. Voordeel hiervan is het warme licht en de lange schaduwen. Harmsen geeft tips om het landschap onder die omstandigheden op een interessante manier te fotograferen. Na uitgebreide uitleg gaat iedereen op weg, om het geleerde bij de zonsondergang in de praktijk te brengen. De workshop duurt ongeveer vier uur. Deelnemers dienen een groothoek (zoom)objectief en een tele(zoom)objectief bij zich te hebben. Wenselijk is een statief, draadontspanner of afstandsbediening. Voor informatie, deelnamekosten en reserveren: www.staatsbosbeheer.nl/natuurfotografiepelen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen