In gesprek met Aaf Brandt Corstius over duurzaamheid

Print
In gesprek met Aaf Brandt Corstius over duurzaamheid

Journalist, columnist en programmamaker Aaf Brandt Corstius . Afbeelding: ©IAMKAT

Weert -

Aaf Brandt Corstius verzorgt op 30 oktober een lezing in Bibliocenter Weert aan de Wilhelminasingel 250 over ‘Duurzaam doen in het dagelijkse leven met stof tot nadenken’. De lezing duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

Brandt Corstius is journalist, columnist en programmamaker. Ze schreef duizenden columns voor de Volkskrant, Margriet, Flow en Onze Taal op haar verfrissende, humoristische kijk op actuele thema’s. Inspiratie voor haar boeken haalt ze uit haar eigen leven. Daarnaast is ze ook nog performer. In deze tijd van klimaatverandering en grootschalige milieuvervuiling groeit het besef dat het duurzamer moet. Brandt Corstius gaat daarover met het publiek in gesprek. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde leefwereld te behouden voor de toekomst? De toegang is 10 euro voor leden en 12,50 euro voor niet-leden. Kaarten zijn te reserveren op www.bibliocenter.nl.

In november krijgen volwassenen die lid zijn van Bibliocenter, zolang de voorraad strekt, het gratis geschenkboek Winterbloei van Jan Wolkers. Hierin zijn de mooiste natuurverhalen van Jan Wolkers, met columns van Aaf Brandt Corstius, gebundeld.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen