Aanmelden voor gouden parenconcert in Simpelveld

Print
Aanmelden voor gouden parenconcert in Simpelveld

Afbeelding: ANP XTRA

Bocholtz / Simpelveld / Huls -

De gemeente Simpelveld organiseert een concert voor alle echtparen die dit jaar hun 50-, 60- of 65-jarig huwelijksjubileum hebben gevierd of nog gaan vieren. Het concert vindt plaats op zaterdag 2 november. Aanmelden kan nog tot 18 oktober.

De echtparen worden die dag muzikaal in het zonnetje gezet met een concert, verzorgd door de Eiserbach Muzikanten in de Harmoniezaal in Bocholtz. Alle echtparen hebben daarvoor een uitnodiging ontvangen. Het programma start om 10.00 uur. Inloop is vanaf 9.30 uur.

Wie zich nog niet heeft aangemeld voor deze feestelijke ochtend, kan dit tot 18 oktober doen. Telefonisch via 045-5448301 of via e-mail bestuur@simpelveld.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen