Jong talent kruipt op het podium in Kessel met de Ambassadors

Print
Jong talent kruipt op het podium in Kessel met de Ambassadors

Jonge zangtalenten worden live begeleid door de Ambassadors. Afbeelding: Francien van Kessel

Kessel -

Jonge zangtalenten uit Kessel en Kessel-Eik krijgen op zondag 27 oktober weer de gelegenheid om op het podium te klimmen. Dit is een vervolg op de avond vorig jaar die de Ambassadors, onderdeel van Muziekvereniging Kessel, organiseerden door met enkele zangers uit Kessel en omstreken muziek te maken.

Het enthousiasme smaakte duidelijk naar meer. 27 oktober is het dan eindelijk weer zover. Jonge zangers en zangeressen krijgen opnieuw de gelegenheid om onder muzikale begeleiding van de Ambassadors de misschien eerste stappen op het podium te zetten en ervaring op te doen in het optreden met een live band. Op het programma staat eigentijdse muziek. Het concert vindt plaats in het gemeenschapshuis in Kessel-Eik en begint om 16.00 uur. De toegang is gratis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen