Vintage concert Breetse Bluf met Harvest Moon

Print
Vintage concert Breetse Bluf met Harvest Moon

Breetse Bluf en Harvest Moon slaan de handen in elkaar voor vintage concert. Afbeelding: Isabelle Vaessen

Maasbree -

Zanggroep Breetse Bluf verzorgt in samenwerking met Harvest Moon op zondag 27 oktober een vintage concert. Het concert start om 14.30 uur in het Hoes van Bree aan het Kennedyplein 2 in hartje Maasbree.

De zanggroep heeft voor het concert bewust gekozen voor de Maasbreese band Harvest Moon die geen seconde hoefde na te denken over medewerking. De leden van de semiakoestische band hebben bij elkaar 150 jaar aan podiumervaring en spelen muziek van de afgelopen vijftig jaar. Breetse Bluf laat hun laatste muzikale creaties horen Alles aan het concert is minimaal dertig jaar oud, vandaar vintage, maar nog zo goed als nieuw. Zanggroep en band ondersteunen elkaar hierin muzikaal en vocaal. Iedereen is welkom. De entree bedraagt 3,50 euro.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen