Meer (pop)muziek in Venray met Red Box Session

Print
Meer (pop)muziek in Venray met Red Box Session

De organisatie combineert bij Red Box Session bands met in het voorprogramma een lokale band uit hetzelfde genre. Afbeelding: Red Box

Venray -

Om meer (pop)muziek in Venray te organiseren, hebben Ad Welten, Marcel Verstaveren en Peggy Keijsers de koppen bij elkaar gestoken. Onder Red Box Session progammeren ze in samenwerking met Schouwburg Venray regelmatig een band in de kleine rode popzaal. Donderdag 17 oktober is dit het domein van South Mountain met in het voorprogramma Cash on Delivery. Aanvang 20.00 uur.

Peggy Keijsers: “Iedereen mag meedenken over de invulling. Via Facebook kun je op de pagina van Red Box Session aangeven wat je graag zou willen zien en daar gaan we naar op zoek.” Venray heeft inmiddels van zich laten horen en aangegeven de hele breedte in genre te willen benutten. Daar geeft de Red Box werkgroep graag gehoor aan. Van rock tot blues en van Americana tot tribute, alles komt voorbij. “We vinden het leuk om lokale bands in het voorprogramma te programmeren in dezelfde stijl als de hoofdact. Als we dit, samen met de Venraynaren, succesvol kunnen maken dan willen we hier graag nog lang mee door gaan”, aldus de organisatie. De komende maanden kunnen (pop)muziekliefhebbers uit Venray en omgeving kennis maken met de Red Box concerten in de ‘rode’ zaal van de Schouwburg Venray. Het voorlopige programma ziet er als volgt uit: 9 november Cockers Delight; 21 november The Kilkennys; 30 november 7 miles to Pittsburgh (met in het voorprogramma Battersea); 13 maart Wild Romance (met in het voorprogramma Green river) en op 4 april Cousin Hatfield.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen