Mannen met bivakmutsen overvallen McDonald’s Kerkrade

Print
Mannen met bivakmutsen overvallen McDonald’s Kerkrade

Afbeelding: Track ‘88

Kerkrade / Eygelshoven -

Twee gewapende en gemaskerde mannen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een overval gepleegd op de McDonald’s in Kerkrade.

Rond twee uur in de nacht, tegen sluitingstijd, kwamen de twee het fastfoodrestaurant aan het Euregiopark binnen. Ze droegen bivakmutsen en donkere kleding en bedreigden personeel met wapens. Ze gingen er zonder buit weer vandoor.

Een van de personeelsleden, die ook de politie waarschuwde, ontsnapte aan de belagers door zich op te sluiten in het kantoor van het pand.

De politie zette een zoekactie op touw en verspreidde een burgernetbericht met een signalement van de twee. Ze zijn nog niet aangehouden.

Bij de overval vielen geen gewonden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen