Dronken reiziger slaat incheckbalie vliegveld Moskou aan diggelen

Print
Dronken reiziger slaat incheckbalie vliegveld Moskou aan diggelen

De man reageerde zijn frustratie af op een incheckbalie. Afbeelding: Twitter

Een vooralsnog onbekende man die op Sheremetyevo International Airport in Moskou zijn vlucht miste omdat hij te lang alcohol had zitten drinken in een bar in de vertrekhal, heeft uit pure wanhoop en woede een incheckbalie aan diggelen geslagen.

Op beelden van beveiligingscamera’s is te zien hoe de beschonken en gefrustreerd ogende reiziger beeldschermen molt en ook nog een toetsenbord en de inhoud van een lade op de grond smijt.

Uit de video die door de plaatselijke autoriteiten is vrijgegeven, blijkt dat andere reizigers de vloekende en tierende man negeren, maar dat de Russische marechaussee al snel aan komt rennen om de agressief ogende persoon te overmeesteren. Dat lukte met enige moeite. Uiteindelijk werd de man tegen de grond gewerkt en afgevoerd.

Volgens een woordvoerder van het vliegveld is de man gearresteerd en wordt hij verdacht van vandalisme, het verstoren van de openbare orde en het vernielen van apparatuur. Of de reiziger nog steeds vastzit, is onduidelijk. Hoe dan ook krijgt hij de vlucht die hij door eigen toedoen miste, niet vergoed. De marechaussee krijgt een groot compliment van de luchthavendirectie. ,,Door het koelbloedige optreden van de beveiligers kon erger worden voorkomen en de rust in de vertrekhal snel terugkeren.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen