Workshop ‘Hoe gebruik ik mijn Digid?’

Print
Workshop ‘Hoe gebruik ik mijn Digid?’

Deelnemers dienen voor de workshop een klein beetje ervaring op de computer te hebben. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Panningen -

In vier bijeenkomsten wordt een workshop gehouden over werken met je digitale identiteit bij de overheid. De workshop wordt gegeven op donderdag 31 oktober, 7, 14, 21 november van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Panningen aan het Wilhelminaplein 1.

DigiD aanvragen en gebruiken, mail lezen in Mijnoverheid.nl, de weg vinden in sites van de overheid, maar ook bij de ziektekostenverzekering en de eigen patiëntgegevens inzien. Deelnemers dienen een beetje ervaring te hebben met het werken op de computer. Deelname is gratis, maar voor het uitgebreide cursusboek betalen bibliotheek leden € 10,- en niet-leden € 15,- .Aanmelden kan tot en met 26 oktober aan de balie van de bibliotheek Panningen, tel. (077) 307 23 82 of via panningen@debibliotheekmaasenpeel.nl Interesse, maar verhinderd op bovenstaande data? Geef uw naam dan toch door. Bij voldoende belangstelling start een nieuwe groep.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →