Workshop ‘Hoe gebruik ik mijn Digid?’

Print
Workshop ‘Hoe gebruik ik mijn Digid?’

Deelnemers dienen voor de workshop een klein beetje ervaring op de computer te hebben. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Panningen -

In vier bijeenkomsten wordt een workshop gehouden over werken met je digitale identiteit bij de overheid. De workshop wordt gegeven op donderdag 31 oktober, 7, 14, 21 november van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Panningen aan het Wilhelminaplein 1.

DigiD aanvragen en gebruiken, mail lezen in Mijnoverheid.nl, de weg vinden in sites van de overheid, maar ook bij de ziektekostenverzekering en de eigen patiëntgegevens inzien. Deelnemers dienen een beetje ervaring te hebben met het werken op de computer. Deelname is gratis, maar voor het uitgebreide cursusboek betalen bibliotheek leden € 10,- en niet-leden € 15,- .Aanmelden kan tot en met 26 oktober aan de balie van de bibliotheek Panningen, tel. (077) 307 23 82 of via panningen@debibliotheekmaasenpeel.nl Interesse, maar verhinderd op bovenstaande data? Geef uw naam dan toch door. Bij voldoende belangstelling start een nieuwe groep.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen