Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Ieders favoriet: de skivlaai van Jolanda’s Bakhuisje. Maak hem zelf!

Bon Appétit

Ieders favoriet: de skivlaai van Jolanda’s Bakhuisje. Maak hem zelf!

Het begon met cakes bakken, inmiddels heeft Jolanda een goedlopende website en Facebook met Jolanda’s Bakhuisje. Afbeelding: Rob Oostwegel

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Met een opa als bakker zit het bakken Jolanda ten Broeke in de genen. Toch ging ze er pas zo’n vijf jaar geleden serieus mee aan de slag. Haar recepten deelt ze via haar website en workshops.